Ferdi Kaza Sigortası

Ferdi Kaza

Kazanın nerede, ne zaman, kimin başına gelebileceğini kestirmek elbette mümkün değil!

Ancak bir kaza sonucu uğrayacağınız bedeni zararlarda Ferdi Kaza Poliçesi ile kendinizi güvende hissedebilirsiniz.


Ferdi Kaza Sigortası, poliçe süreniz boyunca günün her saatinde, dünyanın neresinde olursanız olun, iradeniz dışında karşılaşacağınız kazalar sonucu uğrayabileceğiniz zararlara karşı maddi teminat güvencesi sunan bir hizmettir.


  • Ana Teminatlar
  • İsteğe Bağlı Seçilebilecek Teminatlar
  • Vergi Avantajı

Ana Teminatlar


Vefat

Kaza sonucu sigortalının vefatı halinde, poliçede belirtilen limit dahilinde yasal mirasçılarına veya poliçede belirtilmiş olan kişilere tazminat ödenmektedir.


Sürekli Sakatlık

Uğrayacağınız bir kaza sonucu sürekli sakat kalmanız halinde, poliçede belirtilen limit dâhilinde ve maluliyet oranlarına göre ödeme yapılmaktadır.


İsteğe Bağlı Seçilebilecek Teminatlar


Tedavi Masrafları

Uğrayacağınız bir kaza sonucu yaralanmanız halinde, yapılacak tüm tedavi ve diğer tıbbi giderler, poliçede belirtilen limit dâhilinde, poliçe kapsamına dâhildir.


Gündelik Tazminat

Uğrayacağınız bir kaza sonucu geçici olarak çalışamayacak durumda olmanız halinde, çalışamayacağınız her gün için, poliçede belirtilen limit dâhilinde, tazminat ödenmektedir.


Vergi Avantajı

Eğer ücretli çalışıyorsanız ya da beyana tabi vergi mükellefi iseniz, Gelir Vergisi Kanunu'nun 63. ve 89. maddeleri gereğince ödediğiniz primleri vergi matrahınızdan indirebilirsiniz. Böylece, aylık ücretinizin %5'ine ve yıllık olarak asgari ücret tutarı kadar ödeyeceğiniz sigorta primleriniz, bulunduğunuz vergi dilimine göre, daha ilk günden size kazanç sağlayacaktır.





  » Ferdi Kaza Sigortası Genel Şartlarını


+ Paylaş
Paylaş: Facebook Paylaş: Twitter Paylaş: Google Paylaş: Yahoo Paylaş: Mr. Wong Paylaş: Oneview Paylaş: Linkarena Paylaş: Folkd Paylaş: Digg Paylaş: Del.icio.us Paylaş: Reddit Paylaş: Jumptags Paylaş: Simpy Paylaş: StumbleUpon Paylaş: Slashdot Paylaş: Propeller Paylaş: Furl Paylaş: Spurl Paylaş: Blinklist Paylaş: Blogmarks Paylaş: Diigo Paylaş: Technorati Paylaş: Newsvine Paylaş: Blinkbits Paylaş: Ma.Gnolia Paylaş: Smarking Paylaş: Netvouz
Tüm Hakları Saklıdır Turan Sigorta