Trafik Sigortası

Trafik Sigortası


Trafik Sigortası, aracınız ile başkalarına vermiş olduğunuz hasarlardan doğan sorumluluğu karşılıyor. 

Teminat limitleri araç türlerine göre değişebilen bu sigorta, ülke sınırları içinde araç sahibinin sorumlu olduğu kazalarda üçüncü şahıslara verilen maddi, bedeni ve ölüm tazminatlarını Karayolları ve Trafik kanunu hükümleri çerçevesinde karşılar. Trafik Sigortasının açıklanan teminat limitleri yeterli görülmeyip yükseltilmek istendiğinde, İhtiyari Mali Mesuliyet teminatı ile trafik sigortası kapsamında güvence sağlanan limitler yükseltilmekte, aracınız ile başkalarına vermiş olduğunuz hasarlardan doğan sorumluluğun trafik sigortalarınca karşılanmayan limitleri için güvence sağlanmaktadır. 

 

Zorunlu Karayolu Taşımacılık Mali Mesuliyet Sigortası

 


Taşımayı bir ücret karşılığında üstlenen gerçek veya tüzel kişiler için Zorunlu Karayolu Taşımacılık Mali Mesuliyet Sigortası ile sigortacı, poliçede belirtilen motorlu taşıtta seyahat eden yolcuların, duraklamalar da dâhil olmak üzere, kalkış noktasından varış noktasına kadar geçecek süre içinde meydana gelecek bir kaza sonucu bedeni zarara uğraması halinde, sigortalının 10.07.2003 tarih ve 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanunundan doğan sorumluluğunu, poliçede yazılı sigorta tutarlarına kadar temin eder.

  » Trafik Sigortası Genel Şartları.


+ Paylaş
Paylaş: Facebook Paylaş: Twitter Paylaş: Google Paylaş: Yahoo Paylaş: Mr. Wong Paylaş: Oneview Paylaş: Linkarena Paylaş: Folkd Paylaş: Digg Paylaş: Del.icio.us Paylaş: Reddit Paylaş: Jumptags Paylaş: Simpy Paylaş: StumbleUpon Paylaş: Slashdot Paylaş: Propeller Paylaş: Furl Paylaş: Spurl Paylaş: Blinklist Paylaş: Blogmarks Paylaş: Diigo Paylaş: Technorati Paylaş: Newsvine Paylaş: Blinkbits Paylaş: Ma.Gnolia Paylaş: Smarking Paylaş: Netvouz
Tüm Hakları Saklıdır Turan Sigorta