Yeşilkart Sigortası

Yeşilkart Sigortası

Size uluslararası geçerliliği olan Yeşil Kart poliçesiyle yurtdışında da Trafik Sigortası güvencesi sağlıyoruz.


Yeşil Kart Sigortası, Yeşil Kart anlaşmasına dahil herhangi bir ülkede bir kazaya neden olduğunuzda, başkalarına verdiğiniz maddi, bedeni zararları yada ölümle sonuçlanan kazalarda sorumluluğunuzdan doğan tazminat yükümlülüğünü o ülke yasalarına göre karşılıyor. Size uluslararası geçerliliği olan Yeşil Kart poliçesi ile yurtdışında da Trafik Sigortası güvencesinden yararlanma olanağı sunuyoruz. Yurtdışına çıkmadan önce acentemizden Yeşil Kart Poliçenizi satın alabilirsiz. 

Sigorta Şirketleri Yeşil Kart Sigortasını, üye ülkelerde kurulmuş olan Motorlu Taşıt Büroları adına ve acentesi olarak yapmaktadır. Yeşil Kart Sigortasında, Sigorta Şirketleri, Türkiye Motorlu Taşıt Bürosu' nun acentesi gibi çalışır; dolayısıyla poliçeyi tanzim etmelerine rağmen hasar ödemesi Motorlu Taşıtlar Bürosu'nun sorumluluğundadır. Hasar meydana geldiğinde hangi ülkede bulunuluyorsa, o ülkenin Motorlu Taşıtlar Bürosu'na müracaat edilerek, hasar işlemleri tamamlanır. Poliçenin arka yüzünde geçerli olduğu ülkelerdeki Motorlu Taşıtlar Bürolarının adresleri yer almaktadır. 


+ Paylaş
Paylaş: Facebook Paylaş: Twitter Paylaş: Google Paylaş: Yahoo Paylaş: Mr. Wong Paylaş: Oneview Paylaş: Linkarena Paylaş: Folkd Paylaş: Digg Paylaş: Del.icio.us Paylaş: Reddit Paylaş: Jumptags Paylaş: Simpy Paylaş: StumbleUpon Paylaş: Slashdot Paylaş: Propeller Paylaş: Furl Paylaş: Spurl Paylaş: Blinklist Paylaş: Blogmarks Paylaş: Diigo Paylaş: Technorati Paylaş: Newsvine Paylaş: Blinkbits Paylaş: Ma.Gnolia Paylaş: Smarking Paylaş: Netvouz
Tüm Hakları Saklıdır Turan Sigorta