Ferdi Sağlık Sigortası

Sağlığınız ile ilgili yaşayabileceğimiz ve özellikle hastanede yatış gerektirecek bir durumda maddi açıdan ne kadar bir yükle karşılaşılacağını kimse bilemez ve malesef bu yük gerçekten hiç de hesaplanamayacak büyüklüklere ulaşabilir. Böyle bir durumda siz sağlığınıza kavuşurken, gerekli maddi ödemeleri biz sağlamayı taahhüt ediyoruz.
Ayrıca talebiniz doğrultusunda, hastanede yatış süreci gerektirmeyecek, doktor muayenesi, ilaç alımı, tahlil ve röntgen işlemleri, küçük müdahaleler gibi daha pek çok giderlere karşı da teminat sağlıyor ve beklenmedik maddi yüklere karşı da sizi güvence altına alabiliyoruz..



+ Paylaş
Paylaş: Facebook Paylaş: Twitter Paylaş: Google Paylaş: Yahoo Paylaş: Mr. Wong Paylaş: Oneview Paylaş: Linkarena Paylaş: Folkd Paylaş: Digg Paylaş: Del.icio.us Paylaş: Reddit Paylaş: Jumptags Paylaş: Simpy Paylaş: StumbleUpon Paylaş: Slashdot Paylaş: Propeller Paylaş: Furl Paylaş: Spurl Paylaş: Blinklist Paylaş: Blogmarks Paylaş: Diigo Paylaş: Technorati Paylaş: Newsvine Paylaş: Blinkbits Paylaş: Ma.Gnolia Paylaş: Smarking Paylaş: Netvouz
Tüm Hakları Saklıdır Turan Sigorta